Groene energie

Bij Electro Technics Valon werken we samen met u om de mogelijkheden te verkennen. We stellen een plan op, gebaseerd op warmteberekeningen, en verzorgen de volledige installatie, van A tot Z.

Contacteer ons
image

Een Duurzaam Besluit

Investeren in groene energie blijft een aantrekkelijke keuze. Het is niet alleen een vorm van duurzame energie, maar het heeft nog steeds een relatief korte terugverdientijd. Electro Technics Valon, gevestigd in Ninove, is gespecialiseerd in groene energieoplossingen, met een focus op domotica, zonnepanelen en warmtepompen.

Zonnepanelen

In de afgelopen jaren is er aanzienlijk geĆÆnvesteerd in zonnepanelen, en deze investering blijft aantrekkelijk om verschillende redenen:

  • Premies en subsidies: Ondanks geleidelijke verminderingen van subsidies, beloont de overheid nog steeds particulieren en bedrijven die zonnepanelen kiezen. U kunt terecht op www.energiesparen.be voor meer informatie over beschikbare steun.
  • Groene energie: Met zonnepanelen kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen door te kiezen voor groene, duurzame energie.
  • Gemakkelijk onderhoud: Zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 30 jaar en worden automatisch gereinigd door regen.
  • Snelle installatie met minimale impact op bestaande installaties: Afhankelijk van de hellingshoek, oppervlakte, zonnestraling en het type zonnepaneel, genereren zonnepanelen een hoge energieopbrengst.

Bij Electro Technics Valon werken we samen met u om de mogelijkheden te verkennen. We stellen een plan op, gebaseerd op warmteberekeningen, en verzorgen de volledige installatie, van A tot Z.

Warmtepompen

Als u op zoek bent naar een kostenefficiƫnte en milieuvriendelijke manier om uw woning te verwarmen, is een warmtepomp een uitstekende keuze. Deze pompen halen warmte uit de omgeving en gebruiken deze om uw woning te verwarmen. Ze vereisen slechts een kwart van hun verbruik in elektriciteit, waardoor ze een milieuvriendelijk alternatief bieden voor traditionele verwarmingssystemen die fossiele brandstoffen gebruiken.

Totaaloplossing voor elektrische behoeften 

Electro Technics Valon biedt een uitgebreide reeks elektrische oplossingen, waaronder het plaatsen van glasvezelbekabeling, serverracks op maat, nieuwe verdeelkasten, verlichting, domoticasystemen en groene energie-integratie. Als erkend installateur staat we garant voor topkwaliteit en een naadloze service.

Meer info en offerte voor uw groene-energieproject

Bij Electro Technics Valon gaan we resoluut voor groene energieoplossingen die niet alleen economisch verstandig zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw groene energieproject te bespreken. We staan klaar om u te begeleiden bij het realiseren van uw duurzame energiedoelen, of het nu om een woning of een bedrijfspand gaat.

Gratis offerte