Algemene elektriciteit

Of u nu op zoek bent naar de installatie van stopcontacten, schakelaars, verlichting, of meer geavanceerde elektrische projecten, wij hebben de kennis en ervaring om aan uw behoeften te voldoen.

Contacteer ons
image

Uw partner in algemene elektriciteit en verlichting in de regio Ninove 

Bent u bezig met het bouwen of renoveren van uw huis in de regio Ninove? Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw algemene elektriciteitsbehoeften? Zoek niet verder! Electro Technics Valon is de vakman die u nodig heeft. Ons professionele team staat klaar om u te helpen en te adviseren bij al uw elektriciteits- en verlichtingsprojecten

Expertise in algemene elektriciteitwerken

Bij Electro Technics Valon zijn wij gespecialiseerd in een breed scala van diensten op het gebied van algemene elektriciteit. Of u nu op zoek bent naar de installatie van stopcontacten, schakelaars, verlichting, of meer geavanceerde elektrische projecten, wij hebben de kennis en ervaring om aan uw behoeften te voldoen. Onze diensten omvatten onder andere: 

 • Plaatsen van stopcontacten, schakelaars en verlichting: Wij verzorgen de installatie van stopcontacten, schakelaars en verlichting in uw huis of bedrijf. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, wij zorgen voor een efficiënte en veilige elektrische infrastructuur.
 • Nakijken en vervangen van oude elektrische kasten bij renovatie: Als u bezig bent met een renovatie, is het belangrijk om uw elektrische kasten te controleren en indien nodig te vervangen. Ons team kan u hierbij helpen om ervoor te zorgen dat uw elektrische systeem aan de laatste veiligheidsnormen voldoet.
 • Herstellen of bijplaatsen van elektrische leidingen en toebehoren: Wij staan paraat voor herstellingen en aanvullingen van elektrische leidingen en toebehoren. Onze vakkundige aanpak zorgt ervoor dat uw elektriciteitssysteem optimaal blijft werken.
 • Databekabeling: Als u behoefte heeft aan databekabeling voor uw huis of bedrijf, kunt u op ons rekenen voor professionele installatie en advies.
 • Parlofonie, videofonie, poortautomatisatie: Wij bieden oplossingen voor parlofonie, videofonie en poortautomatisatie om de veiligheid en het gemak van uw pand te verbeteren.
 • Groene energie: Voor duurzame energieoplossingen zoals zonnepanelen, warmtepompen, en vloerverwarming kunt u ook bij ons terecht. Wij helpen u bij het verminderen van uw ecologische voetafdruk en het verlagen van uw energierekeningen.
 • Domotica: Electro Technics Valon is gespecialiseerd in domotica, waardoor u uw huis of bedrijf kunt automatiseren voor meer comfort en energie-efficiëntie. 

Van ontwerp tot plaatsing

Wij nemen het volledige proces voor onze rekening, van het ontwerpen van het elektriciteitsplan in Autocad tot de uitvoering, het geven van advies en het uitvoeren van kleine of grote herstellingen. Wij werken nauw met u samen om de beste oplossing te vinden binnen uw budget.

Verlichting, sfeervol én functioneel

Verlichting is een cruciaal aspect van elk project, of het nu gaat om uw huis, bedrijfsgebouw, horecazaak, of andere ruimtes. Electro Technics Valon heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van energiezuinige verlichting en begrijpt het belang van verlichting in termen van zowel functionaliteit als sfeer. 

Onze verlichtingsdiensten omvatten: 

 • Binnen- en buitenverlichting: Wij verzorgen de installatie van zowel binnen- als buitenverlichting, zodat uw ruimtes goed verlicht en aantrekkelijk zijn, zowel overdag als 's nachts.
 • Directe en indirecte verlichting: Wij bieden verschillende verlichtingsopties, waaronder directe en indirecte verlichting, om de gewenste sfeer te creëren.
 • Vervangen of verwijderen van bestaande verlichting: Als u bestaande verlichting wilt upgraden of verwijderen, nemen wij deze taak op ons en zorgen we voor een vakkundige afwerking. 

Na installatie zorgen wij voor het nazicht en onderhoud van uw verlichting, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het behoud van uw investering. 

Professioneel advies en kwaliteitsvol productgamma

Het kiezen van de juiste verlichting en elektrische oplossingen kan een uitdaging zijn. Daarom staat Electro Technics Valon altijd klaar om u te voorzien van professioneel advies. We bieden een breed scala aan producten in diverse stijlen en materialen van hoogwaardige kwaliteit, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw specifieke behoeften en smaak. 

Klantgerichte service

Bij Electro Technics Valon zijn we trots op onze klantgerichte service. Hier zijn enkele extra punten om te overwegen: 

 • Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven, met een focus op elektrisch onderhoud en herstellingen.
 • Elektrisch onderhoud en herstellingen zijn onze specialiteit
 • We zorgen ervoor dat uw woning voldoet aan de vereisten voor een herkeuring van de elektriciteit die om de 20 jaar nodig is.
 • Klanten die ervoor kiezen om hun woning volledig door Electro Technics Valon in overeenstemming te brengen met de elektrische normen krijgen gedurende 5 jaar recht op 8 uur gratis herstellingen!
 • Ons team is 24/7 bereikbaar

Contact en vrijblijvende offerte

Heeft u vragen, behoefte aan advies, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het plannen en uitvoeren van uw elektrische projecten. Elk project is uniek, dus onze aanpak is op maat van uw behoeften en verwachtingen.Neem ook gerust een kijkje op onze pagina met realisaties om een indruk te krijgen van onze eerdere projecten. We kijken ernaar uit om met u samen te werken. Neem contact met ons op en ontdek hoe Electro Technics Valon uw elektrische en verlichtingsprojecten naar een hoger niveau kan tillen.

Gratis offerte