Domotica

Met domotica hoeft u nooit meer na te denken over het uitschakelen van verlichting, airconditioning of verwarming. Het systeem neemt deze taak van u over en zorgt voor een efficiënter energiebeheer zonder concessies te doen aan uw comfort.

Contacteer ons
image

Comfort en efficiëntie in uw woning of bedrijf

Domotica biedt de perfecte synergie tussen comfort en energiebesparing, of u nu een bedrijfspand beheert of een particuliere woning bewoont. Het "slimmer" maken van uw gebouw is een investering die op de lange termijn zowel uw financiën als het milieu ten goede zal komen.  

Voordelen domotica

Een lagere energierekening 

Met domotica hoeft u nooit meer na te denken over het uitschakelen van verlichting, airconditioning of verwarming. Het systeem neemt deze taak van u over en zorgt voor een efficiënter energiebeheer zonder concessies te doen aan uw comfort. Uw gebouw past zich aan uw behoeften aan en helpt energieverspilling te voorkomen.

Comfort en gemak

Domotica automatiseert verschillende aspecten van uw leefomgeving, waaronder verwarming, verlichting, rolluiken, gordijnen, alarmsystemen en meer. Uw woning of bedrijfspand past zich aan uw dagelijkse routine en gewoontes aan, en neemt het denkwerk van u over. Dit biedt ongekend comfort en gemak in uw dagelijks leven.

Verhoogde veiligheid

Onderzoek heeft aangetoond dat geautomatiseerde woningen een verhoogd gevoel van veiligheid bieden. Wanneer u bijvoorbeeld met vakantie bent, kunt u instellen dat de rolluiken op vaste tijden opengaan en sluiten, het alarmsysteem wordt automatisch ingeschakeld, en er kan zelfs een noodoproepsysteem worden geïntegreerd. Domotica detecteert automatisch potentiële gevaren zoals gaslekken, brand of waterschade.

Eenvoudige bediening

Eenvoud en een intuïtieve bediening zijn belangerijk. We voorzien een gebruiksvriendelijk touchpanel zonder ingewikkelde handleidingen, dat zelfs op afstand kan worden bediend, bijvoorbeeld vanaf uw smartphone. Vanuit uw luie stoel kunt u uw woning of bedrijfspand eenvoudig controleren en beheren. 

Ervaring en topkwaliteit

Electro Technics Valon beschikt over uitgebreide ervaring in het installeren van domoticasystemen in Ninove en ruime omgeving. We werken samen met toonaangevende merken zoals Vantage-Emea, Teletask, Savant Controls en KNX. Als Vantage- en KNX-partner en officieel KNX-gecertificeerd bedrijf, garanderen we hoogwaardige domotica-oplossingen die voldoen aan de hoogste normen.

Vrijblijvende offerte domotica

Wilt u meer informatie over domotica, algemene elektriciteit, of groene energie? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het creëren van een intelligente en efficiënte woon- of werkomgeving die aan uw unieke behoeften voldoet.

Gratis offerte